Rob van Stee bij zijn uitgebrande zaak.
Volledig scherm
PREMIUM
Rob van Stee bij zijn uitgebrande zaak. © Mine Dalemans

Huize Nassau gaat week voor heropening in vlammen op, maar zaakvoerder Rob (37) werkt al aan pop-up: “De moed verliezen? Zo zit ik niet in elkaar!”

ZelemDan mag je na acht maanden lockdown eindelijk weer openen en wordt jouw bistro een week ervoor getroffen door een zware brand. Het overkwam Rob van Stee (37) en Sanne Berings (35), zaakvoerder van bistro Huize Nassau in Zelem. “Ik heb de afgelopen maanden ook nog mijn voet gebroken, maar ik zal altijd vooruit blijven kijken. Onze klanten zo snel mogelijk weer kunnen ontvangen, dat blijft nog steeds het doel.”

 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. Meer dan 80% woont graag in Hasselt: “Dorpse gevoel in een sociale stad”
  PREMIUM
  Hasselt

  Meer dan 80% woont graag in Hasselt: “Dorpse gevoel in een sociale stad”

  Ongeveer 8 op 10 Hasselaren is tevreden over de stad en de buurt waar hij of zij woont. Het algemene geluksgevoel ligt zelfs hoger. Dat blijkt uit de cijfers van de Gemeente-Stadsmonitor. De Limburgse hoofdstad scoort beduidend beter dan Genk. “Steden in het buitenland tellen misschien meer inwoners, maar zijn niet zo uitgerust als Hasselt”, zegt gids Gama Putra van ‘I Love Hasselt’ die sinds negen jaar in de stad woont.