Albanese dievenbende riskeert zware celstraffen

 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Huize Nassau gaat week voor heropening in vlammen op, maar zaakvoerder Rob (37) werkt al aan pop-up: “De moed verliezen? Zo zit ik niet in elkaar!”
  PREMIUM
  Zelem

  Huize Nassau gaat week voor heropening in vlammen op, maar zaakvoer­der Rob (37) werkt al aan pop-up: “De moed verliezen? Zo zit ik niet in elkaar!”

  Dan mag je na acht maanden lockdown eindelijk weer openen en wordt jouw bistro een week ervoor getroffen door een zware brand. Het overkwam Rob van Stee (37) en Sanne Berings (35), zaakvoerder van bistro Huize Nassau in Zelem. “Ik heb de afgelopen maanden ook nog mijn voet gebroken, maar ik zal altijd vooruit blijven kijken. Onze klanten zo snel mogelijk weer kunnen ontvangen, dat blijft nog steeds het doel.”
 1. Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen
  Play

  Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen

 2. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype