Kaas en wijn
Volledig scherm
Kaas en wijn © RV

Woonzorgcentrum Sint-Anna houdt vijftiende kaas- en wijnavond

HaaltertHet woonzorgcentrum Sint-Anna in Haaltert organiseert op vrijdag 14 oktober voor de vijftiende keer een kaas- en wijnavond.

 1. Meerderheidspartijen blijven achter burgemeester Veerle Baeyens staan, oppositie dringt aan om brief naar korpschef openbaar te maken
  PREMIUM
  Haaltert

  Meerder­heids­par­tij­en blijven achter burgemees­ter Veerle Baeyens staan, oppositie dringt aan om brief naar korpschef openbaar te maken

  Meerderheidspartijen N-VA, CD&V en Vooruit blijven ook na de commotie rond de parkeerboetes tijdens het N-VA-eetfestijn achter burgemeester Veerle Baeyens (N-VA) staan. De oppositiepartijen spraken van een “mogelijke schijn van belangenvermenging en machtsmisbruik” en vroegen aan Baeyens om de brief die ze naar de korpschef schreef publiek te maken. De liberale partijen stelden ook voor om een deontologische commissie op te richten om een onderzoek te voeren.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 3. Groepje ouders schaart zich achter lerarenkorps Ninoofse Middenschool in open brief
  Ninove

  Groepje ouders schaart zich achter leraren­korps Ninoofse Midden­school in open brief

  Een groepje van een achttal ouders heeft zijn steun uitgesproken voor het lerarenkorps van de Ninoofse Middenschool Passtel, die vorige week in opspraak kwam. “We hebben vertrouwen in het team van de Middenschool dat onze kinderen verder zal begeleiden en met goede zorgen omringen”, staat in een open brief die op de school wordt verspreid. De Passtel Middenschool Ninove telt 36 scholieren, onder meer leerlingen met autisme.