Het paaspakket dat Welzijnsschakel 't Klikt in Haaltert schonk aan gezinnen in armoede.
Volledig scherm
Het paaspakket dat Welzijnsschakel 't Klikt in Haaltert schonk aan gezinnen in armoede. © rv

Welzijnsschakel ‘t Klikt schenkt paaspakketten aan gezinnen in armoede

HaaltertWelzijnsschakel ‘t Klikt heeft afgelopen weekend paaspakketten, brood en cadeaus uitgedeeld aan de gezinnen in armoede in Haaltert die het in deze coronatijden extra moeilijk hebben om rond te komen.

 1. Twitter-account linkt burgemeester en schepen Liedekerke aan ‘vaccinatievoorsteken’: “Hij heeft vandaag nog een klacht aan zijn been”
  Liedekerke
  5

  Twit­ter-ac­count linkt burgemees­ter en schepen Liedekerke aan ‘vaccina­tie­voor­ste­ken’: “Hij heeft vandaag nog een klacht aan zijn been”

  Bartes, een Twitteraar die zich regelmatig aan politieke onthullingen waagt, noemt burgemeester Steven Van Linthout en schepen Rita Triest, beiden CD&V Plus, in een tweet over ‘vaccinatievoorkruipers’. Van Linthout ontkent met klem dat hij al gevaccineerd werd en zegt klacht te zullen indienen tegen Bartes. Triest werd wel al gevaccineerd, nadat ze opgebeld werd omdat er vaccins over waren.
 2. Walter De Donder kijkt uit naar zijn eerste terrasje: “In Hekelgem, waar het voor mij allemaal begon”
  PREMIUM
  Affligem

  Walter De Donder kijkt uit naar zijn eerste terrasje: “In Hekelgem, waar het voor mij allemaal begon”

  HLN lanceert Tournée Générale in het vooruitzicht van de heropening van de horecaterrassen op zaterdag 8 mei. Elke dag trekken onze reporters de straat op om de leukste horecanieuwtjes op te pikken. Vandaag trokken we met Studio 100-acteur Walter De Donder al even naar zijn favoriete adresje: café Onder Den Toren in Hekelgem. “Lachen en zeveren met een bende aan de toog van een volkscafé is waar ik van houd”, zegt hij.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing