Laurens De Middeleer van schapenmelkerij Bosschelle in Denderhoutem (Haaltert) is met zijn Vlaamse schapenplattekaas finalist voor de nationale titel van Het Streekproduct 2019.
Volledig scherm
Laurens De Middeleer van schapenmelkerij Bosschelle in Denderhoutem (Haaltert) is met zijn Vlaamse schapenplattekaas finalist voor de nationale titel van Het Streekproduct 2019. © Claudia Van den Houte

Vlaamse schapenplattekaas verkozen tot beste streekproduct van Denderstreek

De Vlaamse schapenplattekaas van schapenmelkerij Bosschelle uit Denderhoutem is de winnaar geworden van onze streekproductenwedstrijd in de Denderstreek. Schapenboer Laurens De Middeleer neemt het als finalist samen met vijftien andere regionale winnaars op in de strijd om de nationale titel van ‘Het Streekproduct 2019'.

 1. In het spoor van de korte keten bij Hoeve ’t Oud Hof in Aaigem: Vijf generaties sterke vrouwen met liefde voor de stiel
  PREMIUM
  Aaigem

  In het spoor van de korte keten bij Hoeve ’t Oud Hof in Aaigem: Vijf generaties sterke vrouwen met liefde voor de stiel

  Liefst één op vijf Vlamingen kiest sinds de coronacrisis vaker voor lokale producten. Dat voelen ook producenten in onze regio. In onze reeks rond de korte keten laten we u met ze kennismaken. Vandaag gaan we langs in zorgboerderij ’t Oud Hof in Aaigem waar Ingrid Cautaert (60) intussen bijna 25 jaar de plak zwaait. Zoon Filip Van Neck (34) en schoondochter Virginie Leus springen na hun gewone job bij.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'