Laurens De Middeleer van schapenmelkerij Bosschelle in Denderhoutem (Haaltert) is met zijn Vlaamse schapenplattekaas finalist voor de nationale titel van Het Streekproduct 2019.
Volledig scherm
Laurens De Middeleer van schapenmelkerij Bosschelle in Denderhoutem (Haaltert) is met zijn Vlaamse schapenplattekaas finalist voor de nationale titel van Het Streekproduct 2019. © Claudia Van den Houte

Vlaamse schapenplattekaas verkozen tot beste streekproduct van Denderstreek

De Vlaamse schapenplattekaas van schapenmelkerij Bosschelle uit Denderhoutem is de winnaar geworden van onze streekproductenwedstrijd in de Denderstreek. Schapenboer Laurens De Middeleer neemt het als finalist samen met vijftien andere regionale winnaars op in de strijd om de nationale titel van ‘Het Streekproduct 2019'.

0 reacties

 1. Radio PROS bestaat veertig jaar: “We maken nog elke dag live radio, maar nieuwe FM-licentie zou mooiste verjaardagscadeau zijn”
  PREMIUM
  Heldergem/Haaltert

  Radio PROS bestaat veertig jaar: “We maken nog elke dag live radio, maar nieuwe FM-licentie zou mooiste verjaar­dags­ca­deau zijn”

  Radio PROS bestaat dit jaar veertig jaar en hoopt op een mooi verjaardagscadeau: een terugkeer naar FM. Hoewel de lokale radio zijn FM-licentie meer dan vier jaar geleden verloor, is PROS nog steeds heel actief met elke dag live-uitzendingen. Het PROS-team installeerde intussen al meer dan 1.100 internetradio’s bij zijn luisteraars.
 2. Het verhaal achter de succesvolle openluchtfitness van Strongbox: “Na anderhalf jaar tellen we al 400 leden”
  PREMIUM
  Liedekerke/Aalst

  Het verhaal achter de succesvol­le openlucht­fit­ness van Strongbox: “Na anderhalf jaar tellen we al 400 leden”

  Het idee is simpel: plaats een gepimpte zeecontainer samen met enkele fitnesstoestellen op een locatie en je krijgt een Strongbox. Maar het concept van Jan Delcourt uit Liedekerke en Steven De Meijer uit Aalst, beiden 33 jaar, slaat duidelijk aan met honderden leden op de zes locaties samen in België en Nederland. “Strongboxen werd intussen al een werkwoord”, lacht Steven. “In de fitness ben je op je eentje bezig, bij ons doe je het in groep en in openlucht. Veel fijner toch?”
 1. Van een maïsdoolhof tot een dancefestival: onze weekendtips voor de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van een maïsdool­hof tot een dancefesti­val: onze weekend­tips voor de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

  Het belooft komend weekend weer prachtig weer te worden. Ideale omstandigheden dus voor een gezellig uitje met de hele familie. Wij steken een handje toe en lijsten vijf tips op voor activiteiten op zaterdag 6 en zondag 7 augustus in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen. Zin om met de kinderen te verdwalen in een maïsdoolhof, of uit de bol te gaan tijdens een dancefestival? Het kan dit weekend allemaal.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 3. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.