De parking aan het station in Haaltert wordt heraangelegd.
Volledig scherm
De parking aan het station in Haaltert wordt heraangelegd. © Foto Claudia Van den Houte

Vlaams Belang dient motie in om betalend parkeren op stationsparkings uit te stellen

Vlaams Belang Haaltert zal een motie indienen tegen het betalend maken van de stationsparkings van Haaltert en Ede door de NMBS. Volgens de gemeente heeft de motie weinig zin.

3 reacties

 • Peter De Sutter

  1 jaar geleden
  Van de ene platte belasting naar de andere, dat is de enige ‘verandering’ die steeds ‘krachtiger’ word opgelegd!....dat is wel duidelijk!! Maar of dit met VB aan de macht zou anders zijn?... Veel populistische praat,...dat wel, maar van op de zijlijn is dit niet moeilijk.
 • Luc SIMON

  1 jaar geleden
  Zou het niet mogelijk zijn de mensen met abonnement een gratis kaart( met nummerplaat) te geven om achter de voorruit van hun wagen te leggen ? Dan kan misbruik worden gecontroleerd en bestraft. Het is toch een parking voor treingebruikers. Simon Luc.
 • Bram De Spriet

  1 jaar geleden
  Alle gekheid op een stokje ? Mensen stimuleren om openbaar vervoer te nemen en wat doen we laten betalen op de parkings aan stations ?? Gekker kan het niet zijn ...
 1. Twitter-account linkt burgemeester en schepen Liedekerke aan ‘vaccinatievoorsteken’: “Hij heeft vandaag nog een klacht aan zijn been”
  Liedekerke
  6

  Twit­ter-ac­count linkt burgemees­ter en schepen Liedekerke aan ‘vaccina­tie­voor­ste­ken’: “Hij heeft vandaag nog een klacht aan zijn been”

  Bartes, een Twitteraar die zich regelmatig aan politieke onthullingen waagt, noemt burgemeester Steven Van Linthout en schepen Rita Triest, beiden CD&V Plus, in een tweet over ‘vaccinatievoorkruipers’. Van Linthout ontkent met klem dat hij al gevaccineerd werd en zegt klacht te zullen indienen tegen Bartes. Triest werd wel al gevaccineerd, nadat ze opgebeld werd omdat er vaccins over waren.
 2. Loanton creëert extra terrasruimte: “Maar Loa Plaza zal ook in de toekomst blijven bestaan”
  PREMIUM
  Affligem
  2

  Loanton creëert extra terrasruim­te: “Maar Loa Plaza zal ook in de toekomst blijven bestaan”

  De trendy Affligemse zaak Loanton - ook bekend bij menig Bekende Vlaming en topsporter - is klaar om vanaf morgen opnieuw de deuren open te gooien. Het team van Bruno Rollier en zijn zoon Nino hebben hun terras voor de gelegenheid uitgebreid en omgetoverd tot ‘Loa Plaza’. “We zouden Loanton niet zijn als we niet opnieuw met iets nieuws op de proppen kwamen”, knipoogt Bruno. We gingen langs om te luisteren hoe ze de lockdown overleefden en wat we nu mogen verwachten. En wie weet trakteren wij jou hier binnenkort op een Tournée Générale.
 1. Agressieve kraaien "terroriseren" winkelier
  Play
  dieren

  Agressieve kraaien "terrorise­ren" winkelier

 2. Politie in India ontdekt verontrustende situatie: kinderen verpakken coronatesten in onhygiënische omstandigheden
  Play

  Politie in India ontdekt verontrus­ten­de situatie: kinderen verpakken coronates­ten in onhygiëni­sche omstandig­he­den