De veranda liep aanzienlijke schade op door de brand.
Volledig scherm
De veranda liep aanzienlijke schade op door de brand. © Koen Baten

Veranda loopt aanzienlijke schade op na brand, bewoners kunnen zelf erger vermijden

HaaltertIn de Hoefstraat in Haaltert is zondagnamiddag een brand ontstaan in een veranda achteraan een woning. Wat de brand veroorzaakt heeft is niet duidelijk, maar de veranda heeft wel aanzienlijke schade opgelopen. Een iemand werd ook overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere verzorging. 

 1. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.
 2. Gisela is 50 jaar kapster, dochter Conny stapte 30 jaar geleden in haar voetsporen: “Ik werd geselecteerd voor wereldbeker in Amerika, maar ging niet omdat ik zwanger was”
  PREMIUM
  Haaltert

  Gisela is 50 jaar kapster, dochter Conny stapte 30 jaar geleden in haar voetsporen: “Ik werd geselec­teerd voor wereldbe­ker in Amerika, maar ging niet omdat ik zwanger was”

  Gisela Rennebough viert eind deze week het 50-jarig bestaan van haar kapsalon. In een halve eeuw zag ze het beroep van kapster enorm evolueren. “Maar ik doe het nog altijd even graag als 50 jaar geleden”, aldus Gisela. Haar dochter Conny, die de stiel met de paplepel meekreeg, stapte 30 jaar geleden mee in de zaak.