Chocolatier Anton met de studentes die hem zullen vertegenwoordigen op handelsmissie.
Volledig scherm
Chocolatier Anton met de studentes die hem zullen vertegenwoordigen op handelsmissie. © rv

Studentes promoten chocolatier Anton op handelsmissie

Kan de Denderhoutemse chocolatier Anton zijn chocolade binnenkort naar het buitenland exporteren? Dat gaat studente Elien Suys uit Denderwindeke samen met haar medestudenten Stien Vanhove uit Nieuwpoort en Melanie Engels uit Bredene onderzoeken tijdens een handelsmissie naar het Engelse Durham.

1 reactie

 • Emi Hergersberg

  3 jaar geleden
  Pro en contra van een handelsmissie moet men overwegen. Verkopen en winst maken is meestal het streefdoel. Maar, hoe groot is de impact van export op het milieu en wat met de aangerichte klimaatschade ...
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.