Stefan Everts en Jo Callebaut, uitbater van café Rialto, stellen de gin S72 voor.
Volledig scherm
Stefan Everts en Jo Callebaut, uitbater van café Rialto, stellen de gin S72 voor. © Foto Claudia Van den Houte

Stefan Everts laat cafébezoekers proeven van eigen gin

DENDERHOUTEMStefan Everts, voormalig motorcrosser en tienmalig wereldkampioen, heeft zijn eigen gin 'S72' voorgesteld in café Rialto.

 1. Oppositie niet tevreden over samenstelling deontologische commissie om parkeerincident burgemeester te onderzoeken: “Opnieuw mooi staaltje van machtsmisbruik”
  PREMIUM

  Oppositie niet tevreden over samenstel­ling deontologi­sche commissie om parkeerin­ci­dent burgemees­ter te onderzoe­ken: “Opnieuw mooi staaltje van machtsmis­bruik”

  De meerderheidspartijen hebben op de gemeenteraad de oprichting van een deontologische commissie goedgekeurd. De oppositie was zelf vragende partij om zo’n commissie op te richten om het vermeende machtsmisbruik van burgemeester Veerle Baeyens (N-VA) te onderzoeken, maar stemde tegen omdat de meerderheidspartijen ook in die commissie de meerderheid hebben bij het stemmen over hun eigen partijleden.
  Haaltert
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.