Het gemeentebestuur van Haaltert op het nieuwe skateterrein.
Volledig scherm
Het gemeentebestuur van Haaltert op het nieuwe skateterrein. © rv

Skatepark en beachvolleyterreinen achter sporthal zijn klaar

DenderhoutemHet nieuwe skateterrein en de twee nieuwe beachvolleyterreinen achter de sporthal van Denderhoutem, naast de outdoor fitness en calisthenics, zijn klaar.

 1. Politie Ninove kan gewelddadige confrontatie vermijden dankzij live volgen van camerabeelden
  Ninove

  Politie Ninove kan gewelddadi­ge confronta­tie vermijden dankzij live volgen van camerabeel­den

  De politie van Ninove kreeg woensdag kort na de middag verschillende meldingen binnen van een samenscholing van een groep jongeren in de binnenstad. Deze samenscholing ging gepaard met heel wat geroep en getier waarbij een confrontatie met anderen niet was uitgesloten. Dankzij het Real Time Intelligence team (RTI) dat ze hebben opgestart hebben ze tijdig kunnen ingrijpen en een confrontatie voorkomen.
 2. Sportcentrum 'De Leebeek' na drie jaar compleet, deel opbrengst van feestelijke opening gaat naar door brand getroffen gezin
  Outer

  Sportcen­trum 'De Leebeek' na drie jaar compleet, deel opbrengst van feestelij­ke opening gaat naar door brand getroffen gezin

  Het nieuwe sportcentrum ‘De Leebeek’ is compleet en heeft een feestelijke opening gehouden. Bijna drie jaar geleden werd het hockeyveld afgewerkt. Vorig jaar kwamen er ook padelvelden en petanqueterreinen en dit jaar een Finse piste. Het ledenaantal is intussen verdubbeld. Een deel van de opbrengst van de feestelijke opening gaat naar het gezin dat vorige week door een brand werd getroffen.