Het oud gemeentehuis in Heldergem, rechts op de foto, naast het Heldergems Ontmoetingscentrum (HOC) De Fransman.
Volledig scherm
Het oud gemeentehuis in Heldergem, rechts op de foto, naast het Heldergems Ontmoetingscentrum (HOC) De Fransman. © Claudia Van den Houte

Oud gemeentehuis van Heldergem wordt ontmoetingscentrum

Het oud gemeentehuis van Heldergem, dat al jaren leegstaat, zal worden omgebouwd tot een ontmoetingscentrum. De dorpsraad is tevreden dat er eindelijk extra ruimte komt voor het verenigingsleven, want het huidige ontmoetingscentrum De Fransman is te klein geworden.

0 reacties

 1. Charlotte (26) maakt wandeling voor en over hoog sensitieve mensen: “Zelf maar enkele jaren ontdekt waarom alles bij mij zoveel harder binnenkomt”
  Aaigem

  Charlotte (26) maakt wandeling voor en over hoog sensitieve mensen: “Zelf maar enkele jaren ontdekt waarom alles bij mij zoveel harder binnenkomt”

  Een van de acht prachtige en bewegwijzerde gemeentelijke wandelroutes van Erpe-Mere heeft er sinds kort een extraatje bij. In samenwerking met studente psychologie Charlotte Erard uit Ternat werd wandeling nummer acht uitgebreid met een podcast over ‘hoog sensitiviteit’. “Mensen kunnen onderweg luisteren naar wat dat is en wat dat voor mij betekent.”
 2. Van een kerk tot een jeugdhuis: Op deze 7 blokplekjes in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen ga jij een succesvolle examenperiode tegemoet
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van een kerk tot een jeugdhuis: Op deze 7 blokplek­jes in de Dender­streek en de Vlaamse Ardennen ga jij een succesvol­le examenperi­o­de tegemoet

  Zit jij al volop in de blokperiode en kan je je thuis niet goed concentreren? Studeer je liever terwijl je omringd bent door andere studenten? Dan is een gemeenschappelijk blokplek exact wat je zoekt. Van een kerk in Denderleeuw tot een jeugdhuis in Oudenaarde: Op deze 7 blokplekjes in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen ga jij een succesvolle examenperiode tegemoet.