Uitbaatster Conny Waltniel bedient burgemeester Veerle Baeyens en schepen Bart Ottoy op het uitgebreide terras van café Gomaar in Denderhoutem.
Volledig scherm
Uitbaatster Conny Waltniel bedient burgemeester Veerle Baeyens en schepen Bart Ottoy op het uitgebreide terras van café Gomaar in Denderhoutem. © Claudia Van den Houte

Ook in Groot-Haaltert zaten de terrasjes vol: “Wat zenuwachtig geweest, maar superblij terug te kunnen openen”

DenderhoutemOndanks het mindere weer zaterdagvoormiddag, ging ook in Groot-Haaltert de opening van de horeca goed van start.

 1. Gert (28) vindt gestolen fietsen vier maanden later terug op Russische website: “Zelf proberen terugkopen, maar werd meteen geblokkeerd”
  PREMIUM
  Aalst

  Gert (28) vindt gestolen fietsen vier maanden later terug op Russische website: “Zelf proberen terugkopen, maar werd meteen geblok­keerd”

  Aalstenaar Gert Lijnneel (28) startte een jaar geleden een kleine fietsenwinkel in een van de oude gebouwen van de Duparc site in Aalst. Enkele maanden geleden werd hij het slachtoffer van een inbraak en werden er 9 fietsen gestolen ter waarde van 4.000 à 5.000 euro. Afgelopen week vond hij de fietsen terug op een Russische website, maar de kans dat hij ze ooit weer in zijn bezit zal hebben is bijzonder klein.
 2. 8-jarige jongen verdronken in Erpe-Mere tijdens wedstrijd Rode Duivels op groot scherm
  Erpe-Mere

  8-jarige jongen verdronken in Erpe-Mere tijdens wedstrijd Rode Duivels op groot scherm

  In het Oost-Vlaamse Erpe-Mere is zaterdagavond een achtjarige jongen verdronken. De knaap was met zijn 11-jarige zus en ouders afgezakt naar ’t Vissershof in Mere om daar de wedstrijd van de Rode Duivels te zien. Helaas belandde hij in de grote visvijver, maar werd dat niet meteen opgemerkt. Toegesnelde brandweerduikers vonden de jongen uiteindelijk onder water. Hij kon niet meer gereanimeerd worden.