Uitbaatster Conny Waltniel bedient burgemeester Veerle Baeyens en schepen Bart Ottoy op het uitgebreide terras van café Gomaar in Denderhoutem.
Volledig scherm
Uitbaatster Conny Waltniel bedient burgemeester Veerle Baeyens en schepen Bart Ottoy op het uitgebreide terras van café Gomaar in Denderhoutem. © Claudia Van den Houte

Ook in Groot-Haaltert zaten de terrasjes vol: “Wat zenuwachtig geweest, maar superblij terug te kunnen openen”

DenderhoutemOndanks het mindere weer zaterdagvoormiddag, ging ook in Groot-Haaltert de opening van de horeca goed van start.

  1. Gert (28) vindt gestolen fietsen vier maanden later terug op Russische website: “Zelf proberen terugkopen, maar werd meteen geblokkeerd”
    PREMIUM
    Aalst

    Gert (28) vindt gestolen fietsen vier maanden later terug op Russische website: “Zelf proberen terugkopen, maar werd meteen geblok­keerd”

    Aalstenaar Gert Lijnneel (28) startte een jaar geleden een kleine fietsenwinkel in een van de oude gebouwen van de Duparc site in Aalst. Enkele maanden geleden werd hij het slachtoffer van een inbraak en werden er 9 fietsen gestolen ter waarde van 4.000 à 5.000 euro. Afgelopen week vond hij de fietsen terug op een Russische website, maar de kans dat hij ze ooit weer in zijn bezit zal hebben is bijzonder klein.