Kookclub De Pollepels tijdens de 'live cooking' op de markt naar aanleiding van Week van de Smaak.
Volledig scherm
Kookclub De Pollepels tijdens de 'live cooking' op de markt naar aanleiding van Week van de Smaak. © Claudia Van den Houte

'Live cooking' voor goede doel valt in de (Week van de) Smaak

HaaltertDe ‘live cooking’ op de markt naar aanleiding van Week van de Smaak was vrijdag een succes.

 1. Stad houdt studiedag voor scholen om contact met ouders met een diverse achtergrond te versterken
  Ninove

  Stad houdt studiedag voor scholen om contact met ouders met een diverse achter­grond te versterken

  De stad Ninove heeft een studiedag georganiseerd voor alle Ninoofse basisscholen om tot een krachtige samenwerking met alle ouders te komen. Voor veel leerkrachten vormt het contact met ouders met een diverse achtergrond vaak een uitdaging. Daarom bundelden de medewerkers van het Huis van het Kind, het Sociaal Huis en het Agentschap Integratie en Inburgering de krachten om leerkrachten in het Ninoofse basisonderwijs hierin te ondersteunen.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.