Tinneke Terryn opende zopas haar eigen koffiehuisje, twee maanden lang in Denderhoutem.
Volledig scherm
Tinneke Terryn opende zopas haar eigen koffiehuisje, twee maanden lang in Denderhoutem. © BHT

Lerares Tinneke (36) opent eigen pop-up koffiehuisje: “Eigen taart maken en die aan de klanten kunnen serveren, was al lang een droom”

DenderhoutemIn het centrum van Denderhoutem opende Tinneke Terryn (36) met Tinnies haar eigen pop-up koffiehuisje. De zaak vloeit voort uit haar bijberoep Tinnies Taartjes, waarmee ze sinds april 2021 zelfgemaakte taarten verkoopt.

  1. Van Absolut Beach tot Cubar Plaza: in deze 7 zomerbars in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen geniet je van een verfrissend drankje
    PREMIUM
    Denderstreek/Vlaamse Ardennen

    Van Absolut Beach tot Cubar Plaza: in deze 7 zomerbars in de Dender­streek en de Vlaamse Ardennen geniet je van een verfris­send drankje

    De hittegolf is volop aan de gang, en dan zijn we allemaal op zoek naar wat verkoeling. Dat kan onder meer in de vorm van een verfrissend drankje. Wat is een betere plaats daarvoor dan een lokale zomerbar? Van Absolut Beach in Oudenaarde tot Cubar Plaza in Aalst: in deze 7 zomerbars in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen geniet je van een drankje tijdens deze hittegolf.