De leerlingen van 5C van KCD Denderleeuw maken uurtje radio bij P.R.O.S.
Volledig scherm
De leerlingen van 5C van KCD Denderleeuw maken uurtje radio bij P.R.O.S. © Claudia Van den Houte

Leerlingen vijfde leerjaar KCD Denderleeuw maken zelf radio bij P.R.O.S. en bellen met Gers Pardoel in Nederland

Twintig leerlingen van het vijfde leerjaar aan het KCD in Denderleeuw mochten een uur lang radio maken in de studio van radio P.R.O.S. in Heldergem. De leerlingen kondigden liedjes aan, beantwoorden luisteraars, namen interviews af en zongen zelf liedjes. Het hoogtepunt was een interview met de Nederlandse rapper Gers Pardoel, waarvoor ze live naar Nederland belden.

0 reacties

 1. Gemeentebestuur doet plannen en projecten voor totale herinrichting dorpscentrum uit de doeken: “Denderleeuw zal ware metamorfose ondergaan”
  PREMIUM
  Denderleeuw

  Gemeentebe­stuur doet plannen en projecten voor totale herinrich­ting dorpscen­trum uit de doeken: “Dender­leeuw zal ware metamorfo­se ondergaan”

  Het gemeentebestuur heeft de plannen uit de doeken gedaan voor de totale herinrichting van het dorpscentrum tijdens een digitaal inspraakmoment voor de plaatselijke handelaars. Er was bij hen wat ongerustheid, vooral over het mogelijk betalend parkeren. Er staan al verschillende projecten op stapel: van een mix van woongelegenheden en commerciële ruimten met ondergrondse parking over een autoluw centrum met een nieuw parkeerbeleid tot het al aangekondigde nieuwe Denderpark.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.