Noëlla Joris wordt als directeur van basisschool De Krekel in Haaltert afgezwaaid door een erehaag van leerlingen en leerkrachten.
Volledig scherm
Noëlla Joris wordt als directeur van basisschool De Krekel in Haaltert afgezwaaid door een erehaag van leerlingen en leerkrachten. © Claudia Van den Houte

Leerlingen en leerkrachten basisschool De Krekel geven directrice een warm en uitgebreid afscheid: “Geen woorden voor, afscheid zoals ik het had gedroomd”

HaaltertHet werd een bijzondere laatste werkdag voor Noëlla Joris (61), directeur van basisschool De Krekel. De leerlingen en leerkrachten van de school hadden een hele dag lang leuke activiteiten en verrassingen gepland als afscheid van hun directeur, die met pensioen gaat. “Ik viel van de ene verrassing in de andere. Het was een zeer emotionele dag”, aldus Noëlla Joris.

 1. Wielertoerist Valère (62) zwaargewond na val bij uitwijkmanoeuvre: familie zoekt getuigen en mensen die hulp boden
  Letterhoutem/Vlierzele

  Wielertoe­rist Valère (62) zwaarge­wond na val bij uitwijkma­noeu­vre: familie zoekt getuigen en mensen die hulp boden

  De 62-jarige Valère Bruggeman uit Letterhoutem belandde op de intensieve afdeling van het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis van Aalst na een slechte val tijdens een fietstocht. “Donderdagnamiddag liep het compleet fout toen hij met zijn fiets op de stoep wou springen omdat een vrachtwagen in volle vaart zijn richting uit kwam”, vertelt schoonzoon Jurgen Lammens. De familie is nu op zoek naar de chauffeur die als eerste hulp verleende.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw