Karlien en Hilde van Lokaaltert vzw, die een indoor kerstmarkt organiseren in De Kouter in Haaltert.
Volledig scherm
Karlien en Hilde van Lokaaltert vzw, die een indoor kerstmarkt organiseren in De Kouter in Haaltert. © if

Karlien en Hilde van Lokaaltert vzw organiseren komend weekend indoor kerstmarkt in De Kouter

HaaltertKarlien Van Impe en Hilde Meganck organiseren komend weekend met vzw Lokaaltert een indoor kerstmarkt in De Kouter.

 1. Van Peter Pan zien vliegen in Oudenaarde tot bomen planten in Ninove of een halve marathon lopen in Aalst: dit zijn onze uittips voor het weekend
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen/Denderstreek

  Van Peter Pan zien vliegen in Oudenaarde tot bomen planten in Ninove of een halve marathon lopen in Aalst: dit zijn onze uittips voor het weekend

  Je hebt geen zin om volgend weekend thuis te blijven, maar weet nog niet waar naartoe? Wij helpen je graag verder met zes tips om erop uit te trekken. Zet al maar de stapschoenen of mountainbike klaar. Of steek je graag handen uit de mouwen om bomen te planten? Dit zijn onze uittips voor het weekend van 28 en 29 januari.
 2. Schrijver/muzikant, poppenkastspeler en regisseur Gerrit Caudron (65) brengt comedy met ‘En nu is het aan mij’
  Erpe

  Schrijver/muzikant, poppenkast­spe­ler en regisseur Gerrit Caudron (65) brengt comedy met ‘En nu is het aan mij’

  Bij het Aalsterse poppentheater Aabazjoer heeft Gerrit Caudron uit Erpe al ruim twintig jaar letterlijk - en ook alleen letterlijk - de touwtjes in handen. Daarnaast heeft de man er een rijk gevuld verleden als muzikant opzitten. Op aangeven van Raf Coppens slaat hij vanaf dit jaar een nieuwe weg in met zijn eigen komische eenmansshow ‘En nu is het aan mij’.