Jong CD&V Haaltert
Volledig scherm
Jong CD&V Haaltert © rv

Jeugdbewegingen krijgen extra ondersteuning door coronacrisis

De Haaltertse jeugdbewegingen zullen extra ondersteuning krijgen van de gemeente Haaltert naar aanleiding van de coronacrisis.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Meerderheidspartijen dienen motie van wantrouwen in tegen schepen Laurent Volckaert: “Vertrouwensbreuk tussen hem en rest van meerderheid, dus kiezen we voor vervanging van zijn schepenmandaat”
  PREMIUM
  Haaltert

  Meerder­heids­par­tij­en dienen motie van wantrouwen in tegen schepen Laurent Volckaert: “Vertrou­wens­breuk tussen hem en rest van meerder­heid, dus kiezen we voor vervanging van zijn schepenman­daat”

  Laurent Volckaert (N-VA) verliest binnenkort wellicht zijn mandaat als schepen. De meerderheidspartijen N-VA, CD&V en Vooruit dienen op de gemeenteraad van maandag 26 september een motie van wantrouwen in tegen hem. “Er is een vertrouwensbreuk tussen hem en de overige leden van het college van burgemeester en schepenen”, aldus burgemeester Veerle Baeyens (N-VA). “Ik kan niet meer met de burgemeester door één deur”, stelt Volckaert zelf.
 1. Prins Yvan neemt na drie bijzondere carnavals- en coronajaren dan toch nog afscheid: “Ik kan toch geen prins carnaval blijven, hé”
  PREMIUM
  Aalst

  Prins Yvan neemt na drie bijzondere carnavals en coronaja­ren dan toch nog afscheid: “Ik kan toch geen prins carnaval blijven, hé”

  Wist prins Yvan De Boitselier veel dat zijn prinsenjaar drie jaar ging duren, toen hij op 25 januari 2020 de scepter in de lucht stak in de Florahallen. Ondertussen hebben we een pandemie en een ongeziene cafeekescarnaval achter de rug, de Florahallen zijn zelfs al afgebroken. Hoog tijd voor een afscheidsfeest dus. Op zaterdag 1 oktober is er het afscheidsbal van prins Yvan in het Forum.