De Hoogkouterbaan wordt een eenrichtingsstraat.
Volledig scherm
De Hoogkouterbaan wordt een eenrichtingsstraat. © Claudia Van den Houte

Inwoners Bosstraat-Hoogkouterbaan stemmen over verkeersmaatregelen: volledige zone 30 met ‘knip’ en eenrichtingsverkeer in Hoogkouterbaan

De inwoners van de Bosstraat, de Hoogkouterbaan en omliggende straten hebben op een participatiemoment kunnen stemmen over voorstellen om de verkeerssituatie er te verbeteren. Ze stemden voor een zone 30 in heel het gebied, een ‘knip’ aan het pleintje op de kruising van de Hoogkouterbaan met de Topmolenstraat en het invoeren van eenrichtingsverkeer op de Hoogkouterbaan. Volgend jaar komt er een proefproject.

1 reactie

 • Peter De Sutter

  1 jaar geleden
  Waarom krijgt deze buurt zoveel inspraak en worden andere projecten in andere delen van de gemeente gewoon als voldongen feiten door de strot van de bevolking gejaagd?...pas op ik vind dit de normale gang van zaken en misschien is de burgemeester wakker geworden met het besef dat communicatie een onderdeel is van haar portefeuille,....maar er is veel misgelopen op dit vlak!
 1. Paul De Wilde gaat na 37 jaar op rust: “Pastoor ben je 24 uur op 24"
  PREMIUM
  Haaltert

  Paul De Wilde gaat na 37 jaar op rust: “Pastoor ben je 24 uur op 24"

  Paul De Wilde (68) gaat na 37 jaar pastoor te zijn geweest in groot-Haaltert met pensioen. Pastoor worden was voor hem een late roeping, maar wel een beslissing waarvan hij nooit spijt van heeft gehad. Hij kan zich nu opnieuw meer toeleggen op zijn eerste passie, muziek, die hem zelfs tot bij het Nationaal Orkest van België bracht. Wij hadden een afscheidsinterview met de pastoor, al is het afscheid niet definitief. “Pastoor zijn is geen beroep. Een beroep kan je aan kant zetten, maar pastoor ben je iedere dag, ieder uur.”
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"