Het lokaal bestuur organiseert op zaterdag 1 en zondag 2 oktober, tijdens het Weekend van de klant en Open Bedrijvendag, ‘Haaltert etaleert’.
Volledig scherm
Het lokaal bestuur organiseert op zaterdag 1 en zondag 2 oktober, tijdens het Weekend van de klant en Open Bedrijvendag, ‘Haaltert etaleert’. © rv

Haaltertse ondernemers zetten hun deur open tijdens ‘Haaltert etaleert’

HaaltertHet lokaal bestuur organiseert op zaterdag 1 en zondag 2 oktober, tijdens het Weekend van de klant en Open Bedrijvendag, ‘Haaltert etaleert’. De handelaars houden een interactief weekend met workshops, infosessies, rondleidingen… om hun bestaande klanten te bedanken en nieuwe klanten kennis te laten maken met hun zaak.

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.