Het gemeentehuis van Haaltert.
Volledig scherm
Het gemeentehuis van Haaltert. © Claudia Van den Houte

Haaltert zoekt meubels en spullen om Oekraïense gezinnen te huisvesten

HaaltertHet gemeentebestuur van Haaltert is op zoek naar meubels en spullen om Oekraïense gezinnen te kunnen huisvesten.

 1. Pastorijconcert is opvolger Campingconcert: “Extra veel plaats voor groot volksfeest”
  Denderhoutem

  Pastorij­con­cert is opvolger Campingcon­cert: “Extra veel plaats voor groot volksfeest”

  Op het pastorijplein in de Nieuwstraat in Denderhoutem vindt op zaterdag 30 juli het eerste ‘Pastorijconcert’ plaats. Dat is de opvolger van het Campingconcert dat normaal dit jaar aan zijn vijfde editie toe was. Vorig jaar vond het Campingconcert in beperkte coronaversie al plaats op het plein. De organisatoren behouden die locatie nu ook in de toekomst en veranderen daarom de naam.
 2. Radio PROS bestaat veertig jaar: “We maken nog elke dag live radio, maar nieuwe FM-licentie zou mooiste verjaardagscadeau zijn”
  PREMIUM
  Heldergem/Haaltert

  Radio PROS bestaat veertig jaar: “We maken nog elke dag live radio, maar nieuwe FM-licentie zou mooiste verjaar­dags­ca­deau zijn”

  Radio PROS bestaat dit jaar veertig jaar en hoopt op een mooi verjaardagscadeau: een terugkeer naar FM. Hoewel de lokale radio zijn FM-licentie meer dan vier jaar geleden verloor, is PROS nog steeds heel actief met elke dag live-uitzendingen. Het PROS-team installeerde intussen al meer dan 1.100 internetradio’s bij zijn luisteraars.