Er werd al gestart met kerstversiering in Haaltert.
Volledig scherm
Er werd al gestart met kerstversiering in Haaltert. © Claudia Van den Houte

Haaltert is gestart met kerstversiering: “Extra inzetten op verlichting”

HaaltertIn Haaltert duikt er al her en der kerstversiering en -verlichting op aan openbare gebouwen en centrale plaatsen.

 1. Infrabel geeft beelden vrij van door trein aangereden wagen in Lede: "Ongevallen zullen er altijd zijn, maar veel kunnen vermeden worden”
  Lede

  Infrabel geeft beelden vrij van door trein aangereden wagen in Lede: "Ongevallen zullen er altijd zijn, maar veel kunnen vermeden worden”

  Spoornetbeheerder Infrabel gaf net de beelden vrij van het spectaculaire ongeval waarbij een op de sporen vastgereden wagen in Lede door een trein gegrepen werd. Daarmee wil Infrabel er op wijzen dat vaak te veel tijd verloren gaat vooraleer het noodnummer wordt gebeld én dat aan elke spooroverweg een sticker met alle door te geven info te vinden is.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.