Schepen Phaedra Van Keymolen legt de eerste steen van de polyvalente zaal van de muziekacademie.
Volledig scherm
Schepen Phaedra Van Keymolen legt de eerste steen van de polyvalente zaal van de muziekacademie. © Claudia Van den Houte

Gemeente legt symbolische eerste steen van polyvalente zaal aan muziekacademie

 Aan de Academie voor Muziek, Woord en Dans in Denderhoutem werd vrijdagavond de symbolische eerste steen gelegd van de nieuwe polyvalente zaal die in opbouw is.

0 reacties

 1. Overschot van bijna 2 miljoen euro na coronajaar: “Maar dat is geen reden om te feesten”
  Liedekerke

  Overschot van bijna 2 miljoen euro na coronajaar: “Maar dat is geen reden om te feesten”

  De gemeente Liedekerke heeft in 2020 een overschot van bijna 2 miljoen euro geboekt ten opzichte van de vooropgestelde meerjarenplanning. Omwille van de coronacrisis werden tal van investeringen uitgesteld naar dit jaar. Dat grote overschot is dus geen reden tot feesten. “De buffer zal gebruikt worden op geplande projecten in te halen en om ons te wapenen ten onverwachtse zaken in de toekomst”, luidt het.
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"