Het beeld 'Meisje aan de waterkant” van kunstenaar Kristin Van Tuyne dat de gemeente Haaltert aankocht.
Volledig scherm
Het beeld 'Meisje aan de waterkant” van kunstenaar Kristin Van Tuyne dat de gemeente Haaltert aankocht. © gemeente Haaltert

Gemeente koopt beeld ‘Meisje aan de waterkant’ uit HArt-kunstroutes aan, ook inwoners kunnen beelden kopen

HaaltertHet gemeentebestuur heeft één van de beelden van de HArt-kunstroutes in Haaltert aangekocht. Het gaat om ‘Meisje aan de waterkant’ van kunstenaar Kristin Van Tuyne.

 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Vier toekomstscenario’s voor 80 meter hoge Sint-Jozefskerk: “En elk scenario zal de stad miljoenen kosten”
  PREMIUM
  Aalst

  Vier toekomstscenario’s voor 80 meter hoge Sint-Jozefskerk: “En elk scenario zal de stad miljoenen kosten”

  “Het is niet zeker dat het dak volgende zomer overleeft en hopelijk staan de stellingen er voor de eerste voorjaarsstorm”, zo zei het stadsbestuur donderdagavond op een speciaal bij elkaar geroepen gemeenteraadscommissie in Aalst. Daar werd de toekomst van de instabiele Sint-Jozefskerk besproken. Er liggen vier toekomstscenario’s op tafel en alle vier kosten ze de stad miljoenen euro’s. “Veel tijd om te praten en na te denken is er niet”, aldus schepen Karim Van Overmeire (N-VA).