Bert en Pieter Meeremans van vzw Knipperkot, Urik De Leu van De Pollepels, schepen Bart Ottoy en Tom Verleysen en Anja Sonck van de Adviesraad Feesten en Evenementen.
Volledig scherm
Bert en Pieter Meeremans van vzw Knipperkot, Urik De Leu van De Pollepels, schepen Bart Ottoy en Tom Verleysen en Anja Sonck van de Adviesraad Feesten en Evenementen. © Claudia Van den Houte

Gemeente en Pollepels steunen nieuwe vzw Knipperkot die jongeren in nood begeleidt

DenderhoutemVzw Knipperkot is een nieuwe vzw die jongeren die het moeilijk hebben begeleidt. De vzw kreeg twee maanden na de opstart al steun van De Pollepels en de gemeente Haaltert.

 1. Burgemeester legt drie minderjarigen plaatsverbod op tegen overlast in stationsbuurt: “We krijgen steeds meer te maken met problemen die overwaaien uit de hoofdstad en willen sterk signaal geven”

  Burgemees­ter legt drie minderjari­gen plaatsver­bod op tegen overlast in stations­buurt: “We krijgen steeds meer te maken met problemen die overwaaien uit de hoofdstad en willen sterk signaal geven”

  Burgemeester Jo Fonck (Vooruit) heeft drie minderjarigen een plaatsverbod opgelegd. Het gaat om minderjarigen die aanwezig waren bij de vechtpartijen die op 3 en 14 maart plaatsvonden in de stationsomgeving. Het plaatsverbod gaat in vanaf maandag 27 maart en geldt voor een maand.
  Denderleeuw
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.