Koen Baten
Volledig scherm
© Koen Baten

Elektrische stoel in schoonheidssalon vat vuur, schade blijft beperkt

HeldergemIn de Heldergemstraat in Heldergem is woensdagavond een brand uitgebroken in een schoonheidssalon. Een stoel die er gebruikt werd, had vuur gevat. De schade bleef beperkt tot de stoel.

 1. Van auto’s wassen bij Willy Michiels over eigen schoonmaakbedrijf tot eerste horecazaak: Thierry gaat met ‘Grenzeloos’ voor nieuwe uitdaging
  PREMIUM
  Haaltert

  Van auto’s wassen bij Willy Michiels over eigen schoonmaak­be­drijf tot eerste horecazaak: Thierry gaat met ‘Grenzeloos’ voor nieuwe uitdaging

  Thierry Van Der Eecken (42) uit Haaltert opent vrijdag de deuren van het nieuwe fonduehuisje en brasserie ‘Grenzeloos’ in de Stationsstraat. Op zijn vijftiende waste hij al de auto’s van bingokoning Willy Michiels, later startte hij een schoonmaakbedrijf en een bedrijf in het verhuur van feestmateriaal en nu zet hij zijn eerste stappen in de horeca. “In het leven moet je soms je grenzen verleggen. Daarom heet mijn fonduehuisje ‘Grenzeloos’.”
 2. 2,5 miljoen euro voor Lotto-miljonair die ticketje kocht in Shell-tankstation in Welle: “Winnaars gaan hier in stijgende lijn”
  Welle

  2,5 miljoen euro voor Lot­to-miljonair die ticketje kocht in Shell-tankstati­on in Welle: “Winnaars gaan hier in stijgende lijn”

  Een man uit Vlaams-Brabant is miljonair geworden nadat hij een Lotto-spelticket kocht in het tankstation Shell op de Steenweg in Welle. De Lotto-jackpotwinnaar is liefst 2,5 miljoen euro rijker. Filip Becqué, de uitbater van het tankstation en Garage Becué, is blij dat de winnaar zijn winnend ticket bij hem kocht. Hij had al vaker winnende klanten, maar het is de eerste keer dat iemand er miljonair wordt.
 3. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.