Voorzitter William Minnaert (rechts op de foto) en secretaris Johan Baetens van de Dorpsraad Heldergem aan HOC De Fransman.
Volledig scherm
Voorzitter William Minnaert (rechts op de foto) en secretaris Johan Baetens van de Dorpsraad Heldergem aan HOC De Fransman. © rv

Dorpsraad Heldergem viert 20-jarig bestaan en helpt gemeente mee andere dorpsraden oprichten

De Dorpsraad Heldergem bestaat twintig jaar en viert dat jubileum met verschillende activiteiten tijdens het allerheiligenweekend. Daarnaast zal de dorpsraad de gemeente ook helpen om nieuwe dorpsraden uit de grond te stampen.

0 reacties

  1. Eigenaar voertuig ontkent dat hij achter stuur zat bij zwaar ongeval en schuift schuld door naar vriend: “Ik zat op de passagiersstoel”
    Denderwindeke

    Eigenaar voertuig ontkent dat hij achter stuur zat bij zwaar ongeval en schuift schuld door naar vriend: “Ik zat op de passagiers­stoel”

    Kenneth H. en zijn vriend stonden maandag terecht voor de politierechtbank van Aalst na een zwaar ongeval in Denderwindeke in september 2020. Ze zaten samen in het voertuig toen hun Citroën Xsara van de baan ging en op zijn flank eindigde in een tuin van een woning. H., die eigenaar is van het voertuig, beweerde dat zijn vriend reed, maar het dossier spreekt dit volledig tegen.