De fietstocht van de Fietsersbond Haaltert. De deelnemers verkozen het fietspad tussen de Knipperhoek (Lebeke) en de veldkapel aan de Kapelstraat als het meest charmante onderdeel van de fietsroute.
Volledig scherm
De fietstocht van de Fietsersbond Haaltert. De deelnemers verkozen het fietspad tussen de Knipperhoek (Lebeke) en de veldkapel aan de Kapelstraat als het meest charmante onderdeel van de fietsroute. © Fietsersbond Haaltert

Deelnemers fietstocht Fietsersbond verkiezen veldkapel aan Kapelstraat tot mooiste hoekje van route

HaaltertTachtig mensen hebben afgelopen zondag deelgenomen aan de fietstocht van Fietsersbond Haaltert. 

  1. Modelluchtvaartclub ‘The Little Wings’ is al twintig jaar vaste waarde, na moeizame start: “We waren eerste club in Vlaanderen die elektrisch vloog”
    PREMIUM
    Heldergem/Haaltert

    Modellucht­vaart­club ‘The Little Wings’ is al twintig jaar vaste waarde, na moeizame start: “We waren eerste club in Vlaanderen die elektrisch vloog”

    Modelluchtvaartclub ‘The Little Wings’ uit Heldergem viert dit weekend zijn 20-jarig bestaan. De club kende in 2002 een moeilijke start, maar groeide in die 20 jaar tijd uit tot een vaste waarde in Groot-Haaltert. “In het begin was er protest, maar nu komen de inwoners van Heldergem ons zelf vragen wanneer we nog eens iets organiseren”, vertelt voorzitter en oprichter Willy Bogaert.