De brandweer verwijderde de vissen uit de vijver.
Volledig scherm
De brandweer verwijderde de vissen uit de vijver. © Koen Baten

Brandweer haalt tientallen dode vissen uit vijver van gemeente

HaaltertIn het Warandepark in Haaltert heeft de brandweer zondagavond tientallen dode vissen uit het water verwijderd. De brandweer kreeg een melding van de dode dieren in de vijver. Vermoedelijk zijn de vissen overleden door het warme weer en een tekort aan zuurstof in het water. 

  1. 'G-Sport 9450' tovert oud voetbalveld en versleten kantine om tot plek waar mensen met beperking kunnen sporten: “Pas tweede G-ploeg in België met eigen locatie”
    PREMIUM
    Haaltert

    'G-Sport 9450' tovert oud voetbal­veld en versleten kantine om tot plek waar mensen met beperking kunnen sporten: “Pas tweede G-ploeg in België met eigen locatie”

    G-Sport 9450 vzw is afgelopen weekend van start gegaan met haar eerste initiaties. Dat is een nieuw project om kinderen, jongeren en volwassen met een beperking te laten sporten in recreatief verband en in een veilige en beschermde omgeving. Het voetbalterrein van Ede, dat er al een tijd verlaten bijlag, werd opgeknapt en de kantine vernieuwd. De vzw heeft nog heel wat andere plannen naast voetbal.