Voorzitter Kim Baele en ondervoorzitter Sissi Keymeulen van de ouderraad tonen samen met Vlad Ulitin het gesigneerde truitje dat ze gaan veilen. De leerlingen kwamen in blauw-gele outfit naar school.
Volledig scherm
Voorzitter Kim Baele en ondervoorzitter Sissi Keymeulen van de ouderraad tonen samen met Vlad Ulitin het gesigneerde truitje dat ze gaan veilen. De leerlingen kwamen in blauw-gele outfit naar school. © Claudia Van den Houte

Basisschool Sint-Gorik houdt inzamelactie en veilt gesigneerde wielertrui voor Oekraïne tijdens Ronde

HaaltertBasisschool Sint-Gorik start na de paasvakantie een inzamelactie voor de inwoners van Oekraïne en veilt zondag tijdens de Ronde van Vlaanderen een wielertrui die gesigneerd is door Sven Nys en Lucien Van Impe.

  1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
    Mijntelco

    Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

    Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.