Directeur Noëlla Joris in de nieuwe schoolbib van basisschool De Krekel in Haaltert.
Volledig scherm
Directeur Noëlla Joris in de nieuwe schoolbib van basisschool De Krekel in Haaltert. © Claudia Van den Houte

Basisschool De Krekel heeft nieuwe schoolbib en co-directeur

Basisschool De Krekel in Haaltert is het nieuwe schooljaar gestart met enkele nieuwigheden.

0 reacties

 1. Jonge bestuurder met voorlopig rijbewijs knalt met voertuig van vriend tegen oplegger: “Vriend raadde me aan om te gaan lopen”
  Erembodegem

  Jonge bestuurder met voorlopig rijbewijs knalt met voertuig van vriend tegen oplegger: “Vriend raadde me aan om te gaan lopen”

  Twee jonge vrienden stonden maandag terecht voor de Aalsterse politierechtbank nadat ze op 2 juni 2020 een ongeval hadden op het industrieterrein in Erembodegem. De eigenaar van het voertuig had zijn vriend laten rijden met een voorlopig rijbewijs, maar die reed tegen een oplegger aan. “Ik had schrik en vroeg daarom aan mijn vriend of hij wilde gaan lopen", aldus D.S.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 1. Inwoners doen voorstellen aan gemeente: van lok(h)aal(tert)-winkel over gemeentelijk zwembad tot rommelmarkt in Heldergem
  PREMIUM
  Haaltert

  Inwoners doen voorstel­len aan gemeente: van lok(h)aal(tert)-win­kel over gemeente­lijk zwembad tot rommel­markt in Heldergem

  Inwoners van Haaltert kunnen al twee maanden lang voorstellen doen om hun gemeente aangenamer te maken via het participatieplatform ‘idee(h)aaltert’. Voorstellen die binnen de negentig dagen 100 stemmen halen zullen worden besproken op het college van burgemeester en schepenen. Intussen werden er al 42 ideeën ingediend door burgers. Wij pikken er enkele opvallende voorstellen uit, het ene al realistischer dan het andere.