Op de politie- en bedrijvensite in de Vlamstraat in Denderhoutem hebben 120 kinderen zaterdag een dagje in het spoor van Sven Nys mogen fietsen.
Volledig scherm
Op de politie- en bedrijvensite in de Vlamstraat in Denderhoutem hebben 120 kinderen zaterdag een dagje in het spoor van Sven Nys mogen fietsen. © Claudia Van den Houte

120 kinderen treden dagje in spoor van Sven Nys

DenderhoutemOp de politie- en bedrijvensite in de Vlamstraat in Denderhoutem hebben 120 kinderen zaterdag een dagje in het spoor van Sven Nys mogen fietsen.

  1. BELOOFD IS BELOOFD. Wanneer komt de nieuwe sporthal er? En hoe staat het met de nieuwe kinderopvang en het vrijetijdshuis?
    PREMIUM
    Haaltert

    BELOOFD IS BELOOFD. Wanneer komt de nieuwe sporthal er? En hoe staat het met de nieuwe kinderop­vang en het vrijetijds­huis?

    De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Haaltert, een gemeente die een nieuwe sporthal en een vrijetijdshuis wou, nieuwe kinderopvangen wou bouwen en enkele dorpskernen wou vernieuwen.