De Mortelstraat in Haacht bij het begon van de werken.
Volledig scherm
De Mortelstraat in Haacht bij het begon van de werken. © rv

Zwaar vervoer niet meer welkom in Mortelstraat

HAACHTZwaar vervoer in de Mortelstraat in Haacht wordt ook na de rioleringswerken daar geweerd. Dat geldt ook voor de Dijkstraat en de Grote Baan. 

 1. Circulaire Impact Factory krijgt vorm: “Plaats voor 200 werkplekken”
  Mechelen

  Circulaire Impact Factory krijgt vorm: “Plaats voor 200 werkplek­ken”

  Stad Mechelen en Stadsmakersfonds hebben een overeenkomst gesloten om van een voormalige wasserij en een leegstaand kantoorgebouw een laboratorium voor circulaire economie te maken. Over pakweg vijf jaar moet de site achter woonzorgcentrum Hof van Egmont dankzij de publiek-private samenwerking bruisen van de bedrijfjes. “In de Impact Factory is over een paar jaar plaats voor tussen 150 en 200 werkplekken”, zegt Toon Manders van het coöperatief investeringsfonds.
 2. Lander Stockx en VC Rijmenam kloppen Sint-Amands in topper en zijn nieuwe leider ondanks trainerswissel. “We willen meedoen voor de prijzen”
  voetbal vierde provinciale D

  Lander Stockx en VC Rijmenam kloppen Sint-Amands in topper en zijn nieuwe leider ondanks trainers­wis­sel. “We willen meedoen voor de prijzen”

  VC Rijmenam is de nieuwe leider in vierde provinciale D na een 0-1-zege op het veld van Sint-Amands. Dat kon tot zondag na zeven wedstrijden nog een perfect rapport voorleggen, maar Lander Stockx diende de thuisploeg de eerste nederlaag toe en loodste Rijmenam meteen naar de koppositie. Een toch wel straffe prestatie van de bezoekers die het al een tweetal weken zonder T1 moesten stellen. Maar daar komt morgen (dinsdag) verandering in.