Het Sereni-team uit onze regio: Dieter Dijck, Arlette De Nuyer, Benno Van Camp, Annemie Habils, Bert Gooris en de zussen Viviane en Chris Feyaerts.
Volledig scherm
Het Sereni-team uit onze regio: Dieter Dijck, Arlette De Nuyer, Benno Van Camp, Annemie Habils, Bert Gooris en de zussen Viviane en Chris Feyaerts. © Sven Ponsaerts

Voorheen concurrenten, nu één 'familie'

HAACHT/BOORTMEERBEEK/HEVEROnder het motto 'Samen sterk' hebben drie familiale uitvaartbedrijven uit de regio Haacht-Boortmeerbeek zich onlangs verenigd. Begrafenisondernemers Gooris, Van Camp en Feyaerts waren voorheen concurrenten, maar werken nu 'familiaal' samen onder de vlag van uitvaartplanner Sereni. "Naast onze passie en jarenlange inzet voor de stiel hebben we namelijk nog één ding gemeen: geen opvolging."

  1. Leuvense handelaars voelen sluiting van horeca in omzetcijfers maar ze blijven creatief: “Personal shopping is een deel van het antwoord”
    PREMIUM
    Leuven

    Leuvense handelaars voelen sluiting van horeca in omzetcij­fers maar ze blijven creatief: “Personal shopping is een deel van het antwoord”

    Uit een kleine rondvraag blijkt dat de omzetcijfers van de Leuvense handelszaken lijden onder de verplichte sluiting van de horeca. Er is sprake van een omzetverlies tot wel 40 % in sommige zaken maar dat neemt niet weg dat alles beter is dan de deuren moeten sluiten. En bijgevolg zoeken de eigenaars van de handelszaken naar creatieve oplossingen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de bekende kledingzaak Portobello op de Bondgenotenlaan.