Op beelden roepen en tieren schoolkinderen naar de buschauffeur om te stoppen.
Volledig scherm
Op beelden roepen en tieren schoolkinderen naar de buschauffeur om te stoppen. © 4040

Negen administratieve boetes voor schoolgaande jeugd op beruchte lijnbus in Haacht

HaachtHet incident van vrijdagavond waarbij een buschauffeur van de Lijn 45 minuten doorreed zonder te stoppen heeft nog een staartje gekregen. De Lijn slingerde maandagavond negen tieners op de bon na een controle op de beruchte 515-lijnbus.

  1. Honderden motorrijders nemen afscheid van Outlaws-oprichter Penske (75): “Rebel met een groot hart, die symbool stond voor vrijheid en vriendschap”
    PREMIUM
    Putte, Mechelen

    Honderden motorrij­ders nemen afscheid van Out­laws-oprichter Penske (75): “Rebel met een groot hart, die symbool stond voor vrijheid en vriend­schap”

    Honderden motards uit heel Europa zakten zaterdagmiddag af naar Putte om afscheid te nemen van Willy ‘Penske’ Van Den Weghe (75). De Mechelse oprichter van motorclub Outlaws overleed op 15 januari. “Willy leefde een bijzonder, vrij en vol leven. Hij had een stoer uiterlijk maar een groot hart, en was een beschermengel voor zijn vrienden en familie”, klonk het. In een kilometerslange stoet begeleidden de Outlaws Penske na de dienst naar zijn laatste rustplaats.