De 80-jarige Marcel Verboom ligt sinds dinsdagavond zwaar toegetakeld op intensieve zorgen.
Volledig scherm
PREMIUM
De 80-jarige Marcel Verboom ligt sinds dinsdagavond zwaar toegetakeld op intensieve zorgen. © Verboom

Marcel (80) in elkaar geslagen voor de ogen van schoolkinderen: “Wat heeft die dader bezield?”

Haacht“Door die man heeft mijn papa een gebroken neus en een bloeding tussen zijn hersenen en schedel. Wat heeft hem bezield?”, vraagt Anja Verboom (52) zich af. Haar vader, de 80-jarige Marcel, wilde in Haacht een lichtgewonde fietser (13) helpen die op de motorkap van zijn auto was beland. Plots werd hij hard tegen het asfalt geslagen door een voorbijganger die het ongeval had zien gebeuren. Tal van schoolkinderen zagen alles gebeuren. De dader is nog spoorloos.

 1. Locatie voor Leuvens vaccinatiecentrum staat vast: “4.000 vaccinaties per dag, zeven op zeven.” Ontdek hier wanneer jij aan de beurt bent
  PREMIUM
  Leuven

  Locatie voor Leuvens vaccinatie­cen­trum staat vast: “4.000 vaccina­ties per dag, zeven op zeven.” Ontdek hier wanneer jij aan de beurt bent

  Leuven is al een tijdje in volle voorbereiding voor de langverwachte vaccinaties. Burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a) heeft zopas in samenspraak met de eerstelijnszone de locatie voor het vaccinatiecentrum vastgelegd. “We gaan voor een locatie die vlot bereikbaar is en voldoende capaciteit kan leveren om iedereen vlot en snel te vaccineren tegen het coronavirus”, klinkt het. Mogelijk komt er zelfs nog een tweede vaccinatiecentrum in Leuven.
 2. ‘You’re not alone’ loopt op z’n einde: een terugblik op vijf warme weken met Selah Sue, Milow en Paul Michiels
  Leuven

  ‘You’re not alone’ loopt op z’n einde: een terugblik op vijf warme weken met Selah Sue, Milow en Paul Michiels

  Om Leuvenaars die het moeilijk hebben een hart onder de riem te steken, organiseerde de stad Leuven in samenwerking met Het Depot het initiatief ‘You’re not alone’. Van begin december tot en met 15 januari bracht dit initiatief bekende Leuvense artiesten één-op-één in contact met inwoners voor een babbeltje en een optreden. “Veel traantjes, maar vooral een warm gevoel”, reageert Mike Naert van Het Depot.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"