Pieter Florentie, Maarten Vermeiren en Pieter Steens van de Haachtse Loop en Christine Vandenhole en Laure van het Berrefonds.
Volledig scherm
Pieter Florentie, Maarten Vermeiren en Pieter Steens van de Haachtse Loop en Christine Vandenhole en Laure van het Berrefonds. © rv

Haachtse Loop schenkt 1.000 euro aan Berrefonds

HAACHTDe som van duizend euro hebben de organisatoren van de Haachtse Loop dit jaar geschonken aan het Berrefonds. Met dit bedrag kan de vzw 25 gezinnen een koesterkoffertje schenken wanneer ze een kindje verliezen.

  1. MIJN STAD. Dichter Philip Kerremans (53) laat zich door Mechelen inspireren:  “Deze stoet moet je drie keer in je leven meemaken”
    PREMIUM
    Mechelen

    MIJN STAD. Dichter Philip Kerremans (53) laat zich door Mechelen inspireren: “Deze stoet moet je drie keer in je leven meemaken”

    ‘Karamellen 3D’: zo heet de derde dichtbundel van Philip Kerremans (53). Hij pende vijftig gedichten neer in het authentiek Mechels, veelal over zijn stad. “Ik zie Mechelen graag én vind het leuk om er promotie voor te maken.” De auteur ontrafelt voor ons de plekjes én inwoners die hem nauw aan het hart liggen. “Ik heb bewondering voor de éminence grise van deze stad.”