Ook pizzaria Peppino staat voor je klaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook pizzaria Peppino staat voor je klaar. © Pizzaria Peppino Haacht

Een hongertje? Hier kan je in Haacht nog terecht voor afhaalmaaltijden

Het is niet evident om in tijden waar het coronavirus zegeviert nog wat lekkers te vinden. Daarom dit overzicht waar je in Haacht nog wel terecht kan voor afhaalmaaltijden. Onze foodjournalisten gingen op pad en gingen na wat de verschillende takeaway-mogelijkheden zijn in jouw buurt. 

 1. Nationale politici over partijgrenzen heen spelen voetbalwedstrijd tegen OHL Younited in Leuven, Ben Weyts (N-VA): "Ik dek de linkerflank af”
  LEUVEN

  Nationale politici over partijgren­zen heen spelen voetbalwed­strijd tegen OHL Younited in Leuven, Ben Weyts (N-VA): "Ik dek de linker­flank af”

  Annelies Verlinden (CD&V) die de aftrap geeft, Ben Weyts (N-VA) die zich in de handen wrijft om de linkerflank af te dekken, Sammy Mahdi (CD&V) die een ‘Zidanneke’ doet en Georges-Louis Bouchez (MR) in de verdediging, in de Leuvense Sportschuur trokken onze nationale politici zaterdag voor één keer aan hetzelfde zeel. Inzet was een vriendschappelijke wedstrijd tegen OH Leuven Younited voor de warmste week. En dat allemaal onder het goedkeurend oog van Lorin Parys, kersvers CEO van de Pro League.
 1. KEMPENSE KLEPPERS. Miljoenen kinderen spelen wereldwijd met Clics uit Wuustwezel: “Geen enkele winkel wilde ze... tot ik een huis van 700.000 blokjes liet bouwen”
  PREMIUM
  Wuustwezel

  KEMPENSE KLEPPERS. Miljoenen kinderen spelen wereldwijd met Clics uit Wuustwezel: “Geen enkele winkel wilde ze... tot ik een huis van 700.000 blokjes liet bouwen”

  Vele miljoenen kinderen in tientallen landen hebben er zich al kostelijk mee geamuseerd: de speelgoedblokjes van Clics. En nee, die rollen niet in China uit een fabriek. Vanuit Wuustwezel heeft Hedwig Van Roy er een wereldsucces van gemaakt, en dat met amper 17 personeelsleden. “Lego is nog een heel pak groter dan ons, maar Clics is wel een evergreen geworden.” Ondertussen is de ondernemer ook nog met een bijzonder ‘nevenproject’ gestart: drijvende zonnepanelen.