Ook pizzaria Peppino staat voor je klaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook pizzaria Peppino staat voor je klaar. © Pizzaria Peppino Haacht

Een hongertje? Hier kan je in Haacht nog terecht voor afhaalmaaltijden

Het is niet evident om in tijden waar het coronavirus zegeviert nog wat lekkers te vinden. Daarom dit overzicht waar je in Haacht nog wel terecht kan voor afhaalmaaltijden. Onze foodjournalisten gingen op pad en gingen na wat de verschillende takeaway-mogelijkheden zijn in jouw buurt. 

 1. Flatbewoners even geëvacueerd door vergeten pan op vuur
  LEUVEN

  Flatbewo­ners even geëvacu­eerd door vergeten pan op vuur

  In een appartement op het Glasblazerijplein is zaterdagavond omstreeks 22.30 uur brand uitgebroken. Oorzaak was een pan die op het vuur was blijven staan, terwijl de bewoner in slaap was gevallen. Het verbrande eten veroorzaakte een dikke rookwolk en het brandalarm trad in werking. De bewoner slaagde erin erger te voorkomen en ademde daarbij wat rook in. De toegesnelde brandweer voerde nog een controle uit en verluchtte de flat. Daarna mochten alle bewoners weer naar binnen. De bewoner die rook had geïnhaleerd, werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.
 2. “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuisjes van decorbouwers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten
  PREMIUM
  Lommel/Balen/Vlaanderen

  “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuis­jes van decorbou­wers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten

  De coronacrisis brak uit. Met zijn twee zaten ze op een zak cement. Een glas cava in de hand, maar niet om te vieren. Integendeel. Een brainstorm op een zakelijk leven of dood... En toen besloten ze om de sprong te wagen. Het bouwen van unieke speelhuisjes die volledig meegaan in de beleving van kinderen. Eye-Opener Decors werd een schot in de roos. Tegenwoordig richten ze zelfs tuincentra of andere ruimtes in, hebben ze een contract met Plopsaland en mogen ze in het Midden-Oosten speeltuinen gaan decoreren. En binnenkort volgt de lancering van de enige echte Eye-Opener Treehouse. Siemon Ariens (31) en Lars van den Dungen (26) weten het ondertussen zelf ook: “Never waste a good crisis.”