T.S. wurgde zijn 12-jarig buurmeisje.
Volledig scherm
PREMIUM
T.S. wurgde zijn 12-jarig buurmeisje. © Belga/RV

De duistere geschiedenis van de adellijke familie achter biergigant AB InBev: een buurmeisje van 12 misbruikt en vermoord door een knullige telg

HAACHTAls telg van de steenrijke familie achter biergigant AB InBev had burggraaf T.S. (24) alles wat hij kon verlangen. Tot hij op hun riante domein in Haacht zijn 12-jarige buurmeisje seksueel misbruikte en vermoordde. “Hij nam het niet dat hij als de eerste de beste geilaard werd afgewezen”, stelde gerechtspsychiater Paul Ghysbrecht in het assisenhof. Een proces dat de adellijke familie nog koste wat het kost probeerde te verhinderen.

  1. Ex-lijfwacht van koning aangehouden voor moord op schoonvader: “Nam hij wraak voor dood van zijn vriendin? Of heeft hij die óók op zijn geweten?”
    PREMIUM

    Ex-lijf­wacht van koning aangehou­den voor moord op schoonva­der: “Nam hij wraak voor dood van zijn vriendin? Of heeft hij die óók op zijn geweten?”

    De voormalige lijfwacht van de koninklijke familie is aangehouden op verdenking van moord. Peter W. (47) uit Tienen was meer dan twintig jaar in dienst bij de federale politie. Het parket vermoedt dat hij betrokken is bij de dood van Eric Van Puymbrouck (64), die in mei dood werd aangetroffen op zijn oprit. Opvallend: vorig jaar overleed ook de dochter van het slachtoffer. Zij pleegde zelfmoord, op het moment dat zij een relatie had met de verdachte.