De woning van de man in Wespelaar is verzegeld.
Volledig scherm
De woning van de man in Wespelaar is verzegeld. © Vertommen

Alleenstaande dokter in levensgevaar aangetroffen in woning in Wespelaar

Een alleenstaande dokter is zaterdagavond zwaargewond aangetroffen in zijn woning in Wespelaar, een deelgemeente van Haacht. De hulpdiensten en het parket kwamen ter plaatse en de man werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij nog altijd vecht voor zijn leven. 

  1. Ze lijkt op de Queen of England, maar een koninklijk bal is Lucie Mertens (78) niet gegund voor haar 50 jaar als stadsgids: “Corona stelde mijn feest een vijfde keer uit, ik zit er serieus onderdoor”
    PREMIUM
    Leuven

    Ze lijkt op de Queen of England, maar een koninklijk bal is Lucie Mertens (78) niet gegund voor haar 50 jaar als stadsgids: “Corona stelde mijn feest een vijfde keer uit, ik zit er serieus onderdoor”

    Stadsgids Lucie Mertens (78) is een levend monument in Leuven. Ze lijkt niet alleen op Queen Elizabeth II van Engeland, ze leidt ook al vijftig jaar toeristen én Leuvenaars rond in de stad van haar hart. Door het coronavirus zit Lucie nu echter werkloos tussen haar vier muren. En alsof de isolatie nog niet erg genoeg is, moest ze het feest voor haar gouden jubileum als stadsgids al vijf keer uitstellen. “Mijn feest zál doorgaan en deze keer mik ik op april 2021”, aldus Lucie, die zich erg eenzaam voelt.