Basisschool De Puzzel in Haacht.
Volledig scherm
Basisschool De Puzzel in Haacht. © vertommen

Alle Haachtse basisscholen kiezen voor digitaal aanmeldsysteem: “Vanaf nu kunnen ouders zich voorbereiden”

HAACHTNieuwe kleuters en nieuwe leerlingen die naar school willen gaan in een van de Haachtse kleuter- of lagere scholen moeten zich vanaf dit schooljaar vooraf digitaal aanmelden. Tussen 28 februari en 21 maart melden ouders hun kinderen aan voor de scholen van hun keuze.

 1. Three Monkeys sluit deuren op 30 maart: “We onderhandelen met een aantal partijen die dit mooie culinaire initiatief willen voortzetten”
  PREMIUM
  1

  Three Monkeys sluit deuren op 30 maart: “We onderhande­len met een aantal partijen die dit mooie culinaire initiatief willen voortzet­ten”

  Het moest een nieuwe culinaire hotspot worden in Leuven, maar helaas eindigt het verhaal vroeger dan verwacht voor ‘Belgian Food Café Three Monkeys’. Nochtans had uitbater Filip Goris niets aan het toeval overgelaten in het concept: een interieur met de ‘Roaring Twenties’ als inspiratiebron en Vlaamse klassiekers op basis van grootmoeders geheime receptenboekje op het menu. Blijft de vraag: waarom sluit de bekende horecazaak eind deze maand de deuren?
  Leuven