Bij het ongeval waren meerdere voertuigen betrokken en raakten verschillende mensen gewond.
Volledig scherm
Bij het ongeval waren meerdere voertuigen betrokken en raakten verschillende mensen gewond. © Peter Vanderveken

Zwaar ongeval op E313 richting Antwerpen zorgt voor urenlange hinder, meerdere gewonden

Woensdagochtend rond 7.15 uur gebeurde er op de E313 ter hoogte van Herentals-West (Grobbendonk) richting Antwerpen een zwaar ongeval met meerdere voertuigen. De snelweg was een tijdlang volledig versperd. Er vielen verschillende gewonden, de toestand van één slachtoffer was even kritiek.

93 reacties

 • jos gompel

  2 jaar geleden
  De pauw, lees het artikel eens goed. Er staat vrachtwagen reed in de staart van de file.
 • Patrick De pauw

  2 jaar geleden
  Leer de kleine autobestuurder eens respect tegenover vrachtwagens?zij denken dat de wegen alleen van hun is en weten zelfs niet wat het is met een vrachtwagen rijden en toch heeft men hier altijd de schuld aan die mensen die rijden voor onze luxe
 • ROBERT GERTS

  2 jaar geleden
  Ging dat niet allemaal binnen de 3-4 uur opgelost & opgekuist zijn na de aankoop van de “super drones”?? Waarom duurt zoiets in Duitsland bv. maar een uur of 3, en de hele weg is weer open!?
 • Joris Peeters

  2 jaar geleden
  Dat derde rijvak had er -net als de volledige antwerpse ring - al jaaaren moeten liggen. Politiekers zonder visie die niet vooruit kunnen denken en anticiperen, dit is het resultaat. Ik verwacht me weer aan wat nepmaatregeltjes want de verkiezingen komen eraan.
 • Dennis Hypoweyts

  2 jaar geleden
  Ben Weyts. De E313 is al jaren verzadigd een derde rijvak had er al lang moeten zijn geweest! Maar nee, al jaren geld pompen in alle soorten camera's voor minder verkeersslachtoffers!?? (Hypocriet, als het de kassa maar vult) Man hoe belachelijk kan het nog worden? Pak eerst de infrastructuur aan want daar ligt de grootste fout voor de meeste slachtoffers!
 1. Uitbaters café Ter Voncke zitten achter Herenthouts affiche-mysterie: “Kom vanaf zaterdag tripelbier ‘Voenk’ proeven op terras”
  PREMIUM
  Herenthout

  Uitbaters café Ter Voncke zitten achter Her­enthouts affiche-mysterie: “Kom vanaf zaterdag tripelbier ‘Voenk’ proeven op terras”

  ‘Voenk’ hier, ‘Voenk’ daar. Het hele centrum van Herenthout hangt al enkele dagen vol affiches met het opschrift ‘Voenk’. Een reclamestunt voor de lancering van een nieuw biertje, blijkt nu. Cafébazen Michel Van Hoof en Robert Van Beeck van Ter Voncke zijn in de wolken over het resultaat en tellen de dagen af om hun eigenste tripel te serveren aan de klanten zaterdag. “We wilden origineel uit de hoek komen na deze horeca-lockdown, en deze ‘Voenk’ is daar het resultaat van”, klinkt het.
 1. Logistiek centrum, kantoren en parkeertoren van vijf verdiepingen op Atea-terreinen: “Goed voor een oppervlakte van 45.000 vierkante meter vol zonnepannelen”
  Herentals

  Logistiek centrum, kantoren en parkeerto­ren van vijf verdiepin­gen op Atea-terreinen: “Goed voor een oppervlak­te van 45.000 vierkante meter vol zonnepanne­len”

  Aan het Herentalse industriegebied, op de terreinen van de vroegere Atea-fabriek wordt momenteel volop gewerkt aan de opbouw van een groot logistiek centrum met bijhorende kantoren. Het terrein op de hoek van de Atealaan en de Saffierstraat wordt de komende maanden stukje voor stukje opgebouwd tot ‘Herentals Green Logistics’. De werken zouden klaar zijn tegen het einde van het jaar.
 2. Herentalse boeren protesteren tegen komst van ondergrondse pijpleiding: “Samen met onze gronden neemt men ook onze toekomst hier af!”
  Herentals/Noorderwijk

  Herentalse boeren proteste­ren tegen komst van ondergrond­se pijplei­ding: “Samen met onze gronden neemt men ook onze toekomst hier af!”

  De ondergrondse pijpleiding die in de toekomst het Ruhrgebied in Duitsland met de Antwerpse haven moet verbinden, krijgt met de dag meer tegenkanting. Deze keer zijn het de Herentalse boeren die hun ongenoegen erover laten blijken. Verschillende landbouwbedrijven in de wijken Rossem en Plassendonk-Hezewijk dreigen slachtoffer te worden.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”