Frankie is weer thuis en dat vinden Noor en Julie wel fijn.
Volledig scherm
Frankie is weer thuis en dat vinden Noor en Julie wel fijn. © RV

Vermiste kater Frankie na elf maanden weer thuis: “Hij miauwde meteen toen hij ons zag”

Grobbendonk, PulleKater Frankie zit na elf maanden weer in zijn vertrouwde thuis in Grobbendonk. Eind vorig jaar verdween hij op een nacht, verschillende zoektochten van baasje Viki leverden niets op. Tot ze eerder deze week hoorde van een zwarte poes met een beetje witte vlekjes die regelmatig opdook aan een woning in Pulle. “Hij miauwde meteen”, lacht Viki.

 1. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo