De ingang van het militaire domein in Grobbendonk waar één van de twee vaccinatiecentra in de Eerstelijnszone Middenkempen zal verschijnen
Volledig scherm
De ingang van het militaire domein in Grobbendonk waar één van de twee vaccinatiecentra in de Eerstelijnszone Middenkempen zal verschijnen © 29ste Bataljon Logistiek

Vaccinatiecentra in Eerstelijnszone Middenkempen zijn bekend: militaire basis in Grobbendonk en sporthal in Tielen

Grobbendonk/Kasterlee/Herentals/Lille/Herenthout/Vorselaar/OlenDe inwoners van Herentals, Herenthout, Grobbendonk, Vorselaar, Lille en Kasterlee zullen gevaccineerd worden in één van de loodsen op het militaire domein in Grobbendonk en sporthal Tielenhei in Tielen. De vaccinatiecentra moeten klaar zijn tegen half februari, zodat er ten laatste begin maart gestart kan worden met vaccineren.

 1. Supporters zien Belgische titels veldrijden bij mannen en vrouwen al voor vierde keer naar Lille gaan: “We verwachten allemaal dat Wout en Sanne winnen, maar het blijft speciaal”
  lille

  Supporters zien Belgische titels veldrijden bij mannen en vrouwen al voor vierde keer naar Lille gaan: “We verwachten allemaal dat Wout en Sanne winnen, maar het blijft speciaal”

  Al voor de vierde keer telt Lille met Wout Van Aert en Sanne Cant tegelijkertijd de Belgische kampioen veldrijden bij de mannen en de vrouwen. In hun thuisgemeente gaat dat in normale tijden gepaard met een groot volksfeest, maar dat zit er deze keer helaas niet in. “Zo’n dubbele titel blijft speciaal. Ze verwachten allemaal dat ze winnen, maar zo vanzelfsprekend is dat niet.”
 2. Walter Roelants krijgt het zwaar in de Dakar, maar bijt door: “Het waren heel zware etappes met heel veel stof”
  motorsport

  Walter Roelants krijgt het zwaar in de Dakar, maar bijt door: “Het waren heel zware etappes met heel veel stof”

  De Belgische motard Walter Roelants (Husqvarna) die voor To Walk Again deelneemt aan de 43ste Dakar leverde op dinsdag zijn beste prestatie tot dusver. De Kempenaar eindigde 49ste op 2u53 van de winnaar en schoof op naar de 54ste plaats. Op woensdag kon hij nog een plek goedmaken in de voorlopige klassering. Op de vooravond van de zwaarste rit van de Dakar 2021 is de man uit Grobbendonk 53ste.
 3. Francis en Jacqueline zaten klein jaar geleden vast op befaamde ‘coronacruise’: “Nu genieten we van de Spaanse zon”
  PREMIUM
  Herenthout

  Francis en Jacqueline zaten klein jaar geleden vast op befaamde ‘corona­crui­se’: “Nu genieten we van de Spaanse zon”

  Een klein jaar geleden zaten Francis Schellekens (72) en zijn vrouw Jacqueline (69) vast op het befaamde corona-cruiseschip voor de Cambodjaanse kust. Eens thuis moesten ze, onaangekondigd, in quarantaine en gaven ze tientallen interviews door het luikje van hun voordeur. Het hield het koppel niet tegen: ze genieten dezer dagen van de winterzon in de streek rond het Spaanse Valencia. “Zo gauw het kon zijn we vertrokken.”
 1. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama

 2. Bidens hond Major krijgt eigen 'indoguration'
  Play

  Bidens hond Major krijgt eigen 'indogurati­on'