David Legreve
Volledig scherm
© David Legreve

Vaarverbod op Kleine Nete uitgebreid

Retie/Kasterlee/Olen/Herentals/GrobbendonkHet vaarverbod op de Kleine Nete werd gisteren, woensdag 17 augustus, uitgebreid. Nu is het ook verboden om te varen tussen de stuw in Kasterlee en de Ark Van Noë.

 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 2. Wielerfans eren overleden cafébaas met eigen wedstrijd: “Koers op rollen onder het hemelse oog van ‘den Eddy van de Lux’”
  Herenthout

  Wielerfans eren overleden cafébaas met eigen wedstrijd: “Koers op rollen onder het hemelse oog van ‘den Eddy van de Lux’”

  Binnen een kleine maand wordt Zaal Lux in Herenthout voor één avondje omgevormd tot een grootse wielertempel. De koersfanaten van Et Alors en de wielertoeristen van Coureurs de Lux slaan de handen in elkaar om een eerste editie van ‘Groote Prijs Eddy van de Lux’ in elkaar te knutselen. Een eerbetoon aan de overleden cafébaas van Café Lux.