Schepen van Sport Ulrich Anthonis (l.) heft samen met Schepen Martine Taelman en burgemeester Marianne Verhaert het glas op de sterke prestaties van Grobbendonks topruiter Jos Verlooy
Volledig scherm
Schepen van Sport Ulrich Anthonis (l.) heft samen met Schepen Martine Taelman en burgemeester Marianne Verhaert het glas op de sterke prestaties van Grobbendonks topruiter Jos Verlooy © Peter Vanderveken

Topruiter Jos Verlooy in de bloemetjes gezet in zijn eigen dorp na Europese en Belgische topprestaties

Geboren en getogen Grobbendonkenaar Jos Verlooy zette de afgelopen weken enkele zeer sterke prestaties neer in de internationale ruitersport. Omwille van deze uitzonderlijke sportieve hoogtepunten nodigde het gemeentebestuur van Grobbendonk Verlooy uit op het gemeentehuis.

  1. Oude graven moeten plaatsmaken voor nieuwe:
“Iedereen krijgt de kans om de concessies van de bestaande grafzerken te hernieuwen of te verlengen”
    Grobbendonk

    Oude graven moeten plaatsma­ken voor nieuwe: “Iedereen krijgt de kans om de concessies van de bestaande grafzerken te hernieuwen of te verlengen”

    Op de drie begraafplaatsen op het grondgebied van Grobbendonk heerst momenteel een schaarste betreffende het plaatsen van nieuwe zerken voor de overleden inwoners. Om in de toekomst geen gebrek aan plaats te hebben, keurde het gemeentebestuur een nieuw huishoudelijk reglement goed. Op die manier zullen de oude graven op het kerkhof kunnen plaatsmaken voor nieuwe.