De brandweer kwam ter plaatse aan het Astridplein om alles op te ruimen
Volledig scherm
De brandweer kwam ter plaatse aan het Astridplein om alles op te ruimen © aakt

Technieker zwaargewond aan armen tijdens herstelling aan kraan

GrobbendonkAan het Astridplein in Grobbendonk is dinsdagochtend een technicus zwaargewond geraakt bij het uitvoeren van een herstelling aan een kraan. Om nog onduidelijke reden raakte de man gekneld aan de installatie die bovenop de vrachtwagen gemonteerd is. De kraanarm plooide waardoor de man vast kwam te zitten.

  1. Suzan & Freek, Niels Destadsbader en Dinky Toys op tweede affiche van Grenspop: “We hebben de fans mee laten beslissen”
    Hoogstraten

    Suzan & Freek, Niels Destadsba­der en Dinky Toys op tweede affiche van Grenspop: “We hebben de fans mee laten beslissen”

    De organisatoren van Grenspop hebben de line-up bekendgemaakt voor de tweede editie. Naast Margriet Hermans en Mama’s Jasje, komen ook Niels Destadsbader, Suzan & Freek en de Dinky Toys optreden. Die laatste maakt nog eens een comeback. Afsluiten doen Ilsen & Verhulst. Op de kidsdag komen Nachtwacht en Mega Mindy optreden en wordt de festivalweide omgetoverd in een speelparadijs voor kinderen. “We wilden een festival waar iedereen zich goed kan voelen”, vertelt Stephanie Cools.