V.l.n.r.: Jan Adriaenssen, Nest De Vries en Boudewijn Geentjes bij hun aankomst in Lourdes
Volledig scherm
V.l.n.r.: Jan Adriaenssen, Nest De Vries en Boudewijn Geentjes bij hun aankomst in Lourdes © rv

Samen met twee kompanen bereikt de 84 jarige Nest na tien dagen fietsen Lourdes: “Ondanks we geen rustdag hadden, waren de ritten best te doen”

Grobbendonk/Vorselaar/LilleTien dagen geleden vertrokken de 84-jarige Nest De Vries uit Grobbendonk, zijn schoonbroer Jan Adriaenssen (67) uit Vorselaar en vriend Boudewijn Geentjens (48) uit Wechelderzande met de fiets van Wechelderzande naar Lourdes. Een rit van ruim 1240 kilometer om in Lourdes een kaars te branden voor iedereen die ze kennen en gekend hebben, alsook voor families met een ziek kind van het goede doel Beyond the Moon. Gisteren kwam het trio uiteindelijk aan in het bedevaartsoord.

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?