Reinout, dochtertje Mila en mama Nele enkele maanden voor ze haar strijd verloor.
Volledig scherm
PREMIUM
Reinout, dochtertje Mila en mama Nele enkele maanden voor ze haar strijd verloor. © Gregory Van Gansen / Photo News

Papa Reinout en 3-jarig dochtertje Mila keken samen naar documentaire over hun overleden ‘Mama Nele’: “Pijnlijk om het verdriet te zien bij het besef dat ze haar dochtertje moet achterlaten”

Grobbendonk“Zeer mooi gebracht zonder het ‘te triestig’ te laten worden”, zo beschrijft Reinout Siau de YouTubefilm ‘Vergeet Me Nietje’. In die documentaire brengen twee filmstudenten het hartverscheurende verhaal over hoe het is om als jonge moeder ongeneeslijk ziek te zijn. Reinout is de man van hoofdrolspeelster ‘Mama Nele’ die vorige zomer de ongelijke strijd tegen botkanker verloor. Sindsdien stappen Reinout en hun dochtertje Mila zonder mama door het leven. Deze – zestien minuten durende – documentaire houdt de herinnering levendig voor zowel Reinout als Mila. Hieronder kan je een kort fragment van de beklijvende docu bekijken.

  1. 1,4 miljoen keer bedankt, beste lezers van Het Laatste Nieuws uit Grobbendonk! Deze verhalen lazen jullie massaal in 2021
    Grobbendonk

    1,4 miljoen keer bedankt, beste lezers van Het Laatste Nieuws uit Grob­bendonk! Deze verhalen lazen jullie massaal in 2021

    Ongeveer 1,4 miljoen keer werden de artikels van Het Laatste Nieuws uit en over Grobbendonk aangeklikt. Verhaaltjes klein en groot over deelgemeente Bouwel en Grobbendonk zelf. Corona was maar al te vaak aanwezig in het nieuws, maar vooral het artikel over de mogelijke komst van de pijpleiding in Grobbendonk werd massaal gelezen. Ook het jammerlijke verhaal over het overlijden van ‘mama Nele’ na haar zware strijd en het rechtbankverhaal van de 50-jarige leerkracht die werd betrapt op het verspreiden van kinderporno boeiden onze lezers.