Nog dit jaar zullen ook de gele papiercontainers hun intrede doen in Grobbendonk
Volledig scherm
Nog dit jaar zullen ook de gele papiercontainers hun intrede doen in Grobbendonk © Jurgen Geyselings

Nog dit jaar krijgen Grobbendonkenaars gele papiercontainers: “Handiger, minder belastend en properder”

GrobbendonkOver enkele maanden zullen de inwoners van Grobbendonk gebruik kunnen maken van een gele bak om hun papier gratis aan te bieden. Het systeem zal volgens de gemeente veel handiger in gebruik zijn en een veel netter straatbeeld opleveren.

 1. Onze weekendtips voor de Kempen: musicalspektakel GheelaMania, een landbouwbeurs of in het Merodegebied speuren naar ‘boerenschansen’
  PREMIUM
  kempen

  Onze weekend­tips voor de Kempen: musical­spek­ta­kel GheelaMa­nia, een landbouw­beurs of in het Merodege­bied speuren naar ‘boeren­schan­sen’

  Nog geen plannen voor het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 mei? Geen nood, wij lijsten enkele leuke activiteiten in de Kempen voor je op. Met het totaalspektakel GheelaMania breekt in Geel het tweede luik van de feestelijke Dimpnadagen aan en ook de Archeologiedagen zorgen voor cultureel erfgoedvertier. Ook de Agridagen in Weelde zijn na twee jaar weer terug, voor gezinnen met jonge kinderen is de opening van een gloednieuw belevingspad dan weer het ideale uitje.
 2. Zo VeloVeilig is Grobbendonk: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Grobbendonk

  Zo VeloVeilig is Grob­bendonk: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De Vlamingen hebben ruim 18.000 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.